Følg med på Facebook

Undervognsbehandling i et kvalitetssikret værksted​

Hos Bach Hadsten Autoværksted i Hadsten i Favrskov Kommune nær Hornslet tilbyder vi grundig og effektiv undervognsbehandling af vores erfarne mekanikere, så din bil får en god behandling. Vi har erfaring med alle mærker og modeller, så kom endelig ind med din bil, hvis det er på tide at give den en undervognsbehandling. 

Vi er et godkendt Dinitrol Undervognscenter, da vi er specialister i at udføre solid behandling af undervogn på biler, der har brug for optimal rustbeskyttelse. Det er ganske uundgåeligt, at der opstår rust i løbet af din bils levetid. 

Det kan komme de mest umulige steder, men det kan vi heldigvis også. Kontakt os derfor, hvis vi skal se på din bil. Vi er et kvalitetssikret autoværksted, der tre år i træk har fået topplaceringer af Teknologisk Instituts Kontrolordning.​

Effektiv undervognsbehandling for optimal rustbeskyttelse

Søger du et kompetent autoværksted, der kan give din bil en effektiv undervognsbehandling, så den får en god rustbehandling, er vi parate til at klare opgaven for dig. Vi afdækker alle de rigtige steder og demonterer dele, således at vi kan sprøjte optimalt over det hele.

Vi højtryksrenser også undervognen med varmt vand, så alle uhensigtsmæssige partikler som eksempelvis salt forsvinder. 

Vil du give din bil de bedste forudsætninger for at kunne køre mange år endnu, leverer vi perfekte slutresultater, når det kommer til behandling af undervogn.

Vi er fagligt stolte mekanikere, der har fokus på at give din bil den behandling, den fortjener, så du bliver glad for resultatet og ikke skal døje med rust i undervognen i fremtiden.

Hvad koster en undervognsbehandling?

Prisen på rustbehandling er meget individuel afhængigt af, hvilke ønsker og krav du har til behandlingen, samt hvilket bilmærke der skal behandles. Du kan se mere om vores priser her. 

Vil du gerne sikre din bil mod skader og rust i undervognen, kan vi varmt anbefale, at du får en rustbehandling, så den er sikret. Det kan blive rigtig dyrt, hvis der skal lappes huller eller opstår skader af grel karakter grundet rust i undervognen. 

Gør derfor noget ved det, før det er for sent. Det er en god investering, der kan spare dig masser af penge på sigt. Skal vi lave en undervognsbehandling af din bil? Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 86 98 28 09 / 40 20 47 09 eller skriv til info@bachhadsten.dk for at høre nærmere og bestille tid.

Book tid til undervognsbehandling her​ eller se vores priser her

​Bach Hadsten er vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 25+ anmeldelser på Google

​Bach Hadsten er vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af 70+ anmeldelser på Trustpilot

Kontaktoplysninger

​Bach - Hadsten Plade- og Autoværksted

 

Over Hadstenvej 22
8370 Hadsten

Telefon: 86 98 28 09 / 40 20 47 09

E-mail: info@bachhadsten.dk 

CVR: 20359692

Vores services

Værksted og skadecenter

Dinitrol undervognscenter

Ankenævn for biler

Åbningstider:

​Man-torsd​ag - 07:30-16:00

​Fredag - 07:30-13:00

Brugte biler

​Se vores brugte biler på bilbasen.

Vi er mekanikere og ikke bilsælgere. Hos Bach-Hadsten får du brugte biler, som vi håndværksmæssig kan stå inde for.