Følg med på Facebook

CAD Værksted

Du taler med mester

Det specielle ved et CAD værksted er, at det er mester selv, du taler med når bilen indskrives på værkstedet. Han har overblikket og sørger for at din bil bliver serviceret korrekt.

Alle bilmodeller

Som frit CAD værksted servicerer vi de forskellige bilmærker og modeller, som findes på markedet. Alderen på din bil har ingen betydning - vi skelner ikke imellem om du har en ny eller ældre bil.

Reservedele

Vi bruger professionelle reservedelsgrossister - som leverer en vare af høj kvalitet. Det er vigtigt for os og for dig, at den reservedel, der anvendes, lever op til fabrikkens forskrifter.

Vor computer kender din bil

Når vi motortester en bil - så får vi på testeren vist de data der passer til netop den motor vi arbejder på. Om det er en 10 år gammel VW Polo eller en helt ny Audi A3 - vi har de tekniske informationer.

Reparationsregler på CAD-værksteder

1. REPARATIONSORDREN

En reparationsordre skal være klar og entydig. På begæring udleveres kopi af skriftlig reparationsordre med beskrivelse af det bestilte arbejde og forventet færdiggørelses-tidspunkt. Værkstedet er ansvarlig for eventuelle underleverandørers arbejde.

2. TILBUD OG OVERSLAG

Når det er muligt giver værkstedet på kundens ønske en fast pris eller et overslag. Medmindre et fast tilbud er accepteret af begge partner, anses en prisangivelse for at være et overslag. Et overslag bør ikke overskrides med mere end 15% uden at kunden først kontaktes. Opgivne priser er inkl. moms. Ethvert overslag indeholder en eventuel underleverandørs arbejde.

3. OMKOSTNINGER VED ADSKILLELSE

Kunden skal på forhånd acceptere omkostninger, som er nødvendige for at afgive et tilbud, således at det ligger klart, hvorvidt kunden skal betale, hvis tilbudet ikke accepteres, samt i hvilket omfang omkostningerne er indregnet i tilbud eller overslag.

4. UDVIDELSE AF REPARATION

Hvis det bliver klart under en reparation, at yderligere arbejde er ønskeligt eller nødvendigt, skal værkstedet udfolde enhver rimelig anstrengelse for at komme i kontakt med kunden og informere herom.

5. FÆRDIGGØRELSESTIDSPUNKT

Tidspunktet for reparationens afslutning opgives kun til kunden, såfremt det kan overholdes.

6. FAKTURA

Faktura skal være læselig og give en detaljeret beskrivelse af reparationen og medgående materialer og i øvrigt være i overensstemmelse med Konkurrencerådet faktureringsregler.

7. BETALINGSBETINGELSER

Kunden bør gøres opmærksom på værkstedets betalingsbetingelser samtidig med reparationsaftalen. Det er forudsat, at værkstedet kan udøve sin tilbageholdsret indtil betaling sker, såfremt der ikke er aftalt kredittid.

8. REKLAMATIONER

Reklamationer over mangler ved det udførte arbejde bedes meddelt værkstedet så hurtigt som muligt, så afhjælpning kan ske. I tilfælde af tvist kan kunden kontakte Central-foreningen af Autoreparatører i Danmark for at få en vurdering af sagen.

9. ANSVAR

Værkstedet skal omhyggeligt drage omsorg for kundens køretøj, så længe det er i værkstedets varetægt. Værkstedet bør være forsikringsdækket for ansvaret for kundens køretøj.

10. UDSKIFTEDE RESERVEDELE

Udskiftede reservedele skal udleveres til kunden, hvis denne ved aftalens indgåelse har anmodet herom, medmindre det er en garantireparation eller, der er tale om ombytningsdele.

11. MEDDELELSE TIL KUNDEN OM DEFEKTER

Selv om værkstedets ansvar er begrænset til det bestilte arbejde, skal kunden gøres opmærksom på fejl og mangler, som man under arbejdet bliver opmærksom på.

​Bach Hadsten er vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 25+ anmeldelser på Google

​Bach Hadsten er vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af 70+ anmeldelser på Trustpilot

Kontaktoplysninger

​Bach - Hadsten Plade- og Autoværksted

 

Over Hadstenvej 22
8370 Hadsten

Telefon: 86 98 28 09 / 40 20 47 09

E-mail: info@bachhadsten.dk 

CVR: 20359692

Vores services

Værksted og skadecenter

Dinitrol undervognscenter

Ankenævn for biler

Åbningstider:

​Man-torsd​ag - 07:30-16:00

​Fredag - 07:30-13:00

Brugte biler

​Se vores brugte biler på bilbasen.

Vi er mekanikere og ikke bilsælgere. Hos Bach-Hadsten får du brugte biler, som vi håndværksmæssig kan stå inde for.